Hos HerHealth hittar du ett noga utvalt sortiment av kosttillskott, speciellt anpassade till kvinnors behov. 

Kvalitet

Vi strävar efter att erbjuda så rena och naturliga produkter som möjligt där våra samarbetspartners garanterar full kontroll över innehåll och kvalitet. Innehållet i våra produkter är baserade på den senaste forskningen inom näringsvetenskap och innehåller ingredienser av högsta kvalitet.


Vi kan hjälpa dig utvärdera dina individuella behov

Bäst är givetvis att få den näring vi behöver direkt från kosten. Riktig mat, helt enkelt! Men ibland måste vissa kosttillskott läggas till. Eftersom den mat vi äter i dag inte är så näringstät som man skulle önska på grund av till exempel utarmade jordar och sönderprocessade råvaror, får vi inte alltid i oss alla de näringsämnen vi så väl behöver. För att optimera din hälsa och ditt välbefinnande kanske du behöver lägga till  ett kosttillskottsprogram för att komplettera din kost. Att veta vilka kosttillskott du ska välja kan vara väldigt förvirrande, och varför ta mer än du behöver?
Vi hjälper dig gärna ta reda på vad just dina näringsbehov är genom blodprov och rådgivning med en av våra välutbildade näringsterapeuter.

Läs mer här

Våra priser

Herhealth erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Att hålla kostnaderna nere men samtidigt hitta produkter av hög kvalitet som faktiskt gör skillnad kan vara en svår uppgift. Vi förstår detta och vi prissätter våra produkter där priset är överkomligt utan att ge avkall på kvaliteten.

Vi erbjuder nöjd kund garanti på alla dina köp

Om du inte är nöjd med det du beställt ber vi dig kontakta kundtjänst så vi kan hjälpa dig. Vi vill att du ska känna dig nöjd med alla dina köp hos oss!