search

Breakout Control-Bioelements

5% bensoylperoxidbehandling mot akne


En 5% OTC-benzoylperoxidlotion i farmaceutisk kvalitet för akneutbrott. Krämen är lätt, fuktgivande och osynlig på huden. Verkar rensande och främjar hudens läkningsförmåga, eftersom den motverkar nya utbrott av acne. Kan användas under smink eller som den är. Dermatologisk och kliniskt testad för att vara icke-irriterande.

För fet hud, kombinerad hud och akne benägen hud

Instruktioner:

Förmiddag: Rengör huden noggrant innan applicering och täck sedan det drabbade området med ett tunt lager. 

Kväll: Rengör huden noggrant innan applicering och täck sedan det drabbade området med ett tunt lager. Följ med en Bioelements-fuktighetskräm om det behövs.

Använd 1 till 3 gånger om dagen. Eftersom överdriven torkning av huden kan inträffa, börja med 1 applicering dagligen och öka sedan gradvis till 2 eller 3 gånger dagligen om det behövs. Om besvärande torrhet eller avskalning av huden uppstår, reducera appliceringen till en gång om dagen eller varannan dag. Om irritation ej uppstår, avsluta användning och kontakta läkare.

Ingredienser:

Aktiva ingredienser:

5% bensoylperoxid

Inaktiva Ingredienser:

Water (Aqua, Eau), Pentylene Glycol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice Powder, Phytic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA

BE01919