search

GABA & L-Theanin Liposomal Pump 50 ml

Liposomal GABA med L-Theanin är ett flytande kosttillskott som du droppar direkt i munnen med en smidig pipett. Perfekt för dig som inte gillar att svälja kapslar.

 

L-Theanine är en aminosyra som bland annat finns i grönt te. L-Theanine har en liknande kemisk struktur som GABA och därmed också en liknande effekt.

 

Fördelar med liposomal GABA

 

Att Quicksilver Scientific GABA + L-theanin är liposomalt innebär att det är flytande med skyddande mikropartiklar som intas som droppar rakt på tungan. Fördelar med det är att upptaget i kroppen båda går snabbt och blir mer effektivt än vanliga kosttillskott i tabletter och kapslar, där dessa nya brytas ned i magen inom det kan tas upp. Hos liposomala kosttillskott tas näringsämnena upp och använda där de gör mest nytta i kroppen. I GABA + L-teanin är även fosfatidylkolin tillsatt, som hjälper till att effektivisera upptaget.

 

Näringsinnehåll:

2 ml innehåller:

GABA

250 mg

L-Theanine

100 mg

Phosphatidylcholin

134 mg


Ingredienser: Gaba, L-theanin, Phosphatidylcholin, Vatten, glycerin, Stabiliseringsmedel och antioxidant: etanol samt vitamin E

 

 

Användning: 

2ml (4 pumpningar)

 

Ta på tom mage, eller minst 10 minuter innan måltid. Spreja 2-4 pumpningar, 1-3 gånger dagligen vid behov in i munnen och håll kvar i munnen i 30 sekunder innan du sväljer. Använd inom 60 dagar efter att flaskan först öppnats.

 


Doseringar per flaska: 25

 

Förvaring:

 

Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.

 


Anmärkning:

 

Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

 

 

 

 

Läs mer om GABA

Läs mer om L-Theanin

 

QSGA02