search

Liposomal GABA & L-teanin 50 ml

En kombination av GABA och L-teanin i liposomal form.


Liposomal GABA med L-teanin är ett flytande kosttillskott som tas direkt i munnen genom en pump. Perfekt för dig som inte gillar eller har svårt för att svälja kapslar.

 

GABA (gammaaminosmörsyra) är kroppens primära lugnande signalsubstans som förekommer naturligt i kroppen.

 

L-teanin är en aminosyra som bland annat finns i grönt te. L-teanin har en liknande kemisk struktur som GABA och därmed också liknande effekter i kroppen.

 

Läs mer om GABA och L-teanin:

  

https://examine.com/supplements/gaba/

https://examine.com/supplements/theanine/

  

Näringsinnehåll:

2 ml innehåller:

GABA

250 mg

L-teanin

100 mg

Fosfatidylkolin

134 mg

 
Ingredienser: GABA, L-teanin, fosfatidylkolin, renat vatten, glycerin, stabiliseringsmedel och antioxidant: etanol och naturlig E-vitamin.

 

Användning: 1-2 ml (2-4 pumpningar), 1-3 gånger om dagen på tom mage före måltid. Håll kvar i munnen, under tungan i ca 30 sekunder innan du sväljer. Använd inom 60 dagar efter att flaskan först öppnats.

 

En del kan ibland uppleva lättare trötthet i samband med intag av GABA och det rekommenderas att iaktta försiktighet vid bilkörning och användning av maskiner innan man vet hur tillskottet påverkar en personligen. Ta inte GABA samtidigt tillsammans med intag av alkohol.

 

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till en varierad kost. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras mörkt och torrt i rumstemperatur, oåtkomligt för barn.

ÅF-6006